Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Over Lubee

Lubee Pinverhuur B.V. is energiek bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van betaaldiensten. Ons bedrijf richt zich op het aanbieden van betaalterminals voor tijdelijk gebruik. Naast het aanbieden van deze betaalterminals verzorgt Lubee Pinverhuur ook de verwerking van de pintransacties.

Lubee Pinverhuur helpt u echt verder

Bij Lubee bent u aan het juiste adres voor het huren van uw betaalterminal.
Heeft u specifieke wensen, wilt u creditcards accepteren of wilt u met spoed een betaalterminal?
Wij staan altijd voor u klaar, ook in het weekend en in geval van spoed leveren wij uw betaalterminal binnen 3 uur.

Gecertificeerd door de Nederlandse Betaalvereniging

Lubee Pinverhuur is officieel gecertificeerd door de Nederlandse Betaalvereniging als Acceptant Payment Service Provider. Een APSP is een tussenpersoon die bemiddelt tussen u als acceptant en de betrokken bank bij het afhandelen van pinbetalingen.
De Nederlandse Betaalvereniging organiseert de collectieve taken in het nationale betalingsverkeer. Zij faciliteren en houden toezicht op Nederlandse betaalmethoden, waaronder pinbetalingen.

In april 2012 heeft de Betaalvereniging de licentie en certificaten voor pinnen overgenomen van Currence. Reden hiervoor is de vervanging van het merk PIN door Maestro en V Pay (ook wel het nieuwe pinnen genoemd).
Zie voor meer informatie: www.betaalvereniging.nl.

Inschrijving Betaalregister Nederlandsche bank

Lubee Pinverhuur is ingeschreven in het openbare register voor betaalinstellingen in Nederland.
Dit register wordt bijgehouden door de Nederlandsche Bank.
De Betaaldiensten van Lubee staan hiermee niet onder (door)lopend toezicht van De Nederlandsche Bank.

Betaalterminal huren via Lubee, wie zijn onze klanten?

Het klantenbestand van Lubee is heel divers. Ondernemers die tijdelijk of met spoed een betaalterminal nodig hebben zijn bij ons aan het juiste adres.
Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de winkel bij u om de hoek, fabrikanten, groothandels, evenementorganisatoren of een horecagelegenheid.
In alle gevallen kan onze professionele apparatuur via een ‘vaste’ internetverbinding of een mobiele verbinding via GPRS worden ingezet. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van onze spoedservice. In dat geval leveren wij uw betaalterminal binnen 3 uur gegarandeerd waar dan ook in Nederland. Uiteraard zou u willen weten hoe onze klanten over ons oordelen. Dat is mogelijk. Wij nodigen onze klanten namelijk uit om een oordeel te geven over onze dienstverlening. Via de beoordelingswebsite Kiyoh worden de beoordelingen van Lubee verzameld.
Al deze klanten hebben een betaalterminal gehuurd via ons bedrijf.

Leest u gerust onze klantbeoordelingen eens door. U vindt deze beoordelingen in het rechtermenu van deze website.

Heeft u aanvullende vragen? Neemt u gerust contact met ons op.