Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Creditcards accepteren

De betaalterminals van Lubee Pinverhuur worden werkend afgeleverd voor alle gangbare bankkaarten. Dit betekent dat u betaalkaarten met het Vpay en Maestro logo (ook buitenlandse) kunt accepteren.Uiteraard is het ook mogelijk om creditcardbetalingen te accepteren. Dit kan via uw eigen of aan te vragen creditcardovereenkomst.

Wilt u ook creditcards op uw betaalterminal accepteren?

creditcardVoor het accepteren van creditcards dient u een aparte overeenkomst af te sluiten bij een van de Nederlandse creditcardproviders. Met de creditcardprovider gaat u kosteloos een overeenkomst aan waarin u een fee per transactie in % overeenkomt. Deze fee wordt per verwerkte creditcardbetaling door uw provider in rekening gebracht. De afgesloten creditcardovereenkomst wordt gekoppeld aan de betaalterminal die u bij Lubee Pinverhuur huurt.

Aanvragen creditcardacceptatie overeenkomst

Wanneer u creditcardbetalingen wilt accepteren dient u een overeenkomst aan te gaan bij een van de Nederlandse creditcardproviders. De volgende partijen kunnen uw creditcardbetalingen accepteren en verwerken:
EMS,

Tarieven acceptatie creditcards

Bij Lubee betaalt u eenmalig een tarief van EUR 20,- voor de koppeling van uw aansluitnummers aan u te huren betaalterminal. Lubee Pinverhuur rekent vervolgens geen extra kosten per transactie of kosten voor de verbinding. Dit zit bij de eenmalige creditcardkosten van EUR 20,- inbegrepen. Uw creditcardprovider brengt het afgesproken percentage over uw creditcardbetalingen in rekening zoals u dat heeft afgesproken in uw overeenkomst.

Uitbetaling creditcardtransacties

De creditcardprovider zorgt voor de uitbetalingen van de creditcardtransacties. Afhankelijk van uw overeenkomst worden deze uitbetalingen periodiek of dagelijks uitbetaald en verrekend met de afgesproken kosten.Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.