Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Wilt u een betaalterminal huren?

Laat uw klant snel en eenvoudig betalen via een professionele betaalterminal van Lubee.
Al beschikbaar vanaf 1 dag bij de best beoordeelde betaalterminalverhuurder van de Benelux.
Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Lees onze klantervaringen en huur een betaalterminal!

Hoe werkt het

100% Service bij Lubee

  • Inclusief bezorgen en retour zenden
  • Gebruiksvriendelijke betaalterminals
  • Inclusief Kredietkaartacceptatie
  • Helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar!

Kan ik u helpen? Neem gerustcontact op

03 303 79 12 Bekijk beoordelingen

Lubee – Eenvoudig en betrouwbaar een betaalterminal huren

Welkom bij Lubee Pinverhuur. Hier bent u aan het juiste adres voor het huren van een betaalterminal. Al vanaf 1 dag kunt u eenvoudig en snel een direct te gebruiken (mobiele) betaalterminal huren. In geval van spoed bezorgen wij uw betaalterminal binnen 3 uur op locatie. De robuuste betaalterminals zijn zowel mobiel als via uw eigen internetaansluiting te gebruiken. Onze mobiele betaalterminals beschikken over een ingebouwde accu en maken zelf verbinding via het netwerk van KPN/Vodafone of T-Mobile. Onze ‘vaste’ pinapparatuur, welke beschikt over een pinpad voor de klant en een pinterminal voor de kassier, kan zowel via uw eigen internetaansluiting werken of via het netwerk van een van de telecomproviders. Verder op deze website leest u alles over de werking van onze diensten en de betaalterminals.

Topservice en 100% aanbevolen daar onze klanten

Lubee staat voor maximale service en streeft naar 100% tevreden klanten. Wij zijn dan ook continue gefocust op het verbeteren van onze dienstverlening. U zult ervaren dat ons er alles aan gelegen is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Telefonisch zijn wij dan ook 24uur per dag bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend. In geval van een vraag of storing kunt u ons altijd bellen. Onze topservice zit hem al in de basis: uw betaalterminal wordt tijdig bezorgd, is direct inzetbaar en wordt na de huurperiode weer door onze koerier bij u afgehaald. Tijdens de huurperiode boeken wij dagelijks de pinbetalingen naar u door. Dit resulteert niet voor niets in een 100% aanbeveling door onze klanten.

Heeft u vragen over Lubee, onze producten, uw bestelling of onze certificeringen?
Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke en behulpzame klantenservice-medewerkers via telefoonnummer 03 303 79 12.