Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Gemakkelijk ontvangen en retourneren bij Lubee

Wilt u een betaalterminal huren? Dan zit u bij Lubee Betaalterminals aan het goede adres! U kunt zowel telefonisch als via de website gemakkelijk een bestelling plaatsen. Onze medewerkers staan u graag te woord om de mogelijkheden met u door te nemen en voorzien u van het beste advies.

Verzenden en retourneren met bijgeleverd retourlabel
Wanneer uw bestelling compleet is, zullen wij ervoor zorgen dat uw betaalterminal op tijd verzonden wordt. Deze verzending vindt plaatst via onze koeriers dienst. Bij het aanmaken van een zending ontvangt u per mail een tracking nummer. U kunt zien dat (vaak vanaf de volgende dag) uw pakket wordt vervoert. De levertijden zullen tussen 9.00 en 17.00u op werkdagen zijn.
Wilt u de betaalterminal na afloop van gebruik weer retourneren? Wij hebben dit zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt! Bij uw pakket zit namelijk een retourlabel met instructies. U plakt dit label op de doos, waarbij u het label waarmee uw pakket werd bezorgd, eraf haalt. Zet uw pakket klaar voor de koerier en wij zullen ervoor zorgen dat de koerier op de dag van retour (zoals in de huurovereenkomst genoteerd) bij u langskomt. U kunt hierbij uiteraard zelf aangeven welk tijdstip en pickup-adres u het best uitkomt. Wij ontvangen het pakket weer op kantoor en de eindafwikkeling zal plaats vinden.

LUBEE-0414

Accesspoint
Vindt u het lastig om een adres op te geven waar iemand de gehele dag aanwezig is voor ontvangst van het pakket? Of heeft u op de dag van retour meer afspraken gepland staan? Geen zorgen, wij kunnen uw pakket laten afleveren bij een Accesspoint bij u in de buurt! U ontvangt een email wanneer uw pakket daar is afgeleverd. Zo kunt u, tijdens de openingstijden van dit Accesspoint, uw pakket gemakkelijk afhalen.
Na afloop kunt u het pakket daar ook weer afgeven, met het bijgevoegde retourlabel kan het Accesspoint het pakket gemakkelijk verwerken en komt deze weer netjes bij ons retour.
Een combinatie van afleveren op uw adres en retour zenden via een Accesspoint (of andersom) is uiteraard ook mogelijk. Bespreek tijdens het aangaan van een huurovereenkomst de gewenste manier met onze medewerker.

Spoedbestelling
Heeft u met spoed een betaalterminal nodig? Lubee Betaalterminals kan al leveren op dezelfde dag. Bel voor de mogelijkheden, onze medewerkers staan u graag te woord.