Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Het gebruik van betaalterminals neemt toe

Contactloos betalen en afrekenen via de bancontact is in het algemeen in Nederland erg populair. Ook op het terras en tijdens evenementen laten we contant geld steeds vaker achterwege. Niet in de laatste plaats vanwege het aanbod mobiele betaalterminals. In België bleek dit minder snel van de grond te komen. De laatste tijd lijkt dat echter te veranderen. Er is sprake van een inhaalslag met betrekking tot het gebruik van betaalautomaten in winkels en horeca. Vooral kleine bedragen worden steeds vaker op die manier betaald.

Het aantal Bancontact-betalingen nam met 33% toe in 2016. Het gaat hierbij om kleine bedragen tot EUR 5,-. De Belgen lijken het gemak van dit type betalen te ontdekken. Zo goed als het in Nederland gaat, gaat het nog niet. Maar er is zeker sprake van een inhaalslag. Waarschijnlijk is het een kwestie van tijd eer er ook in België volop gebruikt zal worden gemaakt van betaalterminals.

Lubee Betaalterminals richt zich voornamelijk op de korte termijn verhuur van betaalautomaten. Deze kunnen zowel mobiel als vast op de toonbank gezet worden. Lubee Betaalterminals biedt verschillende mogelijkheden aan. Wenst u een mobiele betaalterminal welke het netwerk middels een simkaartje oppakt bij opstarten? Dat zit u bij Lubee aan het goede adres! Deze mobiele betaalterminal is draagbaar en eenvoudig in gebruik.

Of wenst u liever een vaste opstelling welke u op uw toonbank neer kunt zetten? Zo hebben uw medewerker en uw klant een betaalkastje ter beschikking. Eenvoudig en snel! Deze optie kent twee verschillende mogelijkheden wat betreft internetverbinding. U kunt ervoor kiezen de betaalautomaat op uw eigenlijk internet aan te sluiten middels de bekabelde lijn. Tevens kunnen wij het internet voor u verzorgen. Dit doen wij middels een router welke wij bijleveren.

Al onze betaalautomaten zijn van het grootste betaalgemak voorzien en worden geleverd met een korte handleiding. Als u deze bij ontvangst doorneemt dan is de betaalautomaat binnen 1 à 2 minuten klaar voor gebruik. Mocht u er niet helemaal uitkomen of heeft u tijdens het gebruik een vraag? U kunt ons altijd bellen, ook in het weekend en de avonduren, we kijken graag met u mee!

LUBEE-FESTIVAK-LR-010