Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Het gemak van Lubee Betaalterminals

Wilt u een betaalterminal huren? Dan bent u bij Lubee Betaalterminals aan het goede adres! U kunt zowel telefonisch als via de website gemakkelijk een bestelling plaatsen. Onze medewerkers staan u graag te woord om de mogelijkheden met u door te nemen en voorzien u van het beste advies.

Onze mogelijkheden
Lubee Betaalterminals richt zich voornamelijk op de korte termijn verhuur van betaalterminals. Deze kunnen zowel mobiel als vast op de toonbank gezet worden. Lubee biedt verschillende mogelijkheden. Wenst u een mobiele betaalterminal welke het netwerk middels een simkaartje oppakt bij opstarten? Dan zit u aan het goede adres bij Lubee Pinverhuur. Deze mobiele variant is draagbaar en eenvoudig in gebruik.
Of wenst u liever een vaste opstelling welke u op uw toonbank neer kunt zetten? Zo hebben uw medewerker en uw klant een betaalkastje ter beschikking. Eenvoudig en snel! Deze optie kent twee verschillende mogelijkheden wat betreft internetverbinding. U kunt ervoor kiezen de betaalterminal op uw eigenlijk internet aan te sluiten middels de bekabelde lijn. Tevens kunnen wij het internet voor u regelen middels een router, welke wij mee leveren.

Al onze betaalterminals zijn van het grootste gemak voorzien en worden geleverd met een korte handleiding. Als u deze even doorloopt bij ontvangst, dan is de terminal binnen 1 à 2 minuten klaar voor gebruik. Mocht u er niet helemaal uitkomen of heeft u tijdens het gebruik een vraag? U kunt ons altijd bellen, ook in het weekend en de avonduren, we kijken graag met u mee!

Verzenden en retourneren met bijgeleverd retourlabel
Zodra documentatie rond is, zullen wij ervoor zorgen dat uw betaalterminal op tijd verzonden zal worden. Deze verzending vindt plaatst via onze koeriers dienst. Bij het aanmaken van een zending ontvangt u per mail een tracking nummer. Aan de hand van dit nummer kunt u (vaak vanaf de volgende dag) zien dat uw pakket wordt vervoert. De levertijden zijn tussen 9.00 en 17.00u op werkdagen.

Wilt u de betaalterminal na afloop van gebruik weer terugsturen? Wij hebben dit zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt! Bij uw pakket vindt u een retourlabel met instructies. Plak dit label op de doos, waarbij u het label waarmee uw pakket werd bezorgd, eraf haalt. Zet uw pakket klaar voor de koerier en wij zullen een pickup inplannen op de dag van retour (zoals in de huurovereenkomst genoteerd). U kunt hierbij uiteraard zelf aangeven welk tijdstip en pickup-adres u het best uitkomt. U geeft het pakket mee aan de koerier en deze zorgt ervoor dat wij de retourzending weer mogen ontvangen. Heel gemakkelijk dus!

Mochten wij u van dienst kunnen zijn dan staan onze enthousiaste medewerkers graag voor u klaar!
LUBEE-FESTIVAK-LR-005