Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Maak kennis met Lubee

Lubee Betaalterminals is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van betaaldiensten. Wij richten ons op het aanbieden van betaalterminals voor tijdelijk gebruik. Naast het aanbieden van deze betaalterminals verzorgt Lubee ook de verwerking van uw gemaakte transacties. Deze verwerking gebeurt al binnen 24uur (op werkdagen) nadat u de transactie van uw klant heeft geaccepteerd, het bedrag staat dus eigenlijk de volgende werkdag al ongewijzigd op uw bankrekening.

LUBEE-FESTIVAK-LR-010

Het juiste adres voor het huren van een betaalterminal
Hier bent u aan het juiste adres voor het huren van een betaalterminal. Bij ons kunt u eenvoudig en snel een (mobiele) betaalterminal huren, welke direct in gebruik genomen kan worden. Heeft u specifieke wensen, wilt u creditcards accepteren of wilt u met spoed een betaalterminal? Dat kan bij ons allemaal.
Voor het accepteren van creditcards hebben wij enkel een aansluitnummer van u nodig. Deze heeft u zelf reeds verkregen bij een provider voor creditcardacceptatie. Bent u hiervan nog niet in bezit dan helpen wij u graag verder met de benodigde informatie.
In geval van spoed bezorgen wij uw betaalterminal binnen 3 uur op locatie. De betaalterminals zijn zowel mobiel als via uw eigen internetaansluiting te gebruiken. Onze mobiele betaalterminals beschikken over een ingebouwde accu en maken zelf verbinding via het netwerk of hebben de mogelijkheid op uw wifi netwerk aangemeld te worden. Onze ‘vaste’ apparatuur, welke beschikt over een kastje voor de klant en een kastje voor de medewerker, kan zowel via uw eigen internetaansluiting of via het netwerk van een van de telecomproviders werken.

Top service
Lubee Betaalterminals staat voor maximale service en streeft naar 100% tevreden klanten. Wij zijn dan ook continue bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. U zult ervaren dat wij er alles aan doen om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Telefonisch zijn wij dan ook 24uur per dag bereikbaar, ook in de avonduren en in het weekend. In geval van een vraag of storing kunt u ons altijd bellen. Onze topservice zit hem al in de basis: uw betaalterminal wordt op tijd bezorgd, is direct te gebruiken en wordt na de huurperiode weer door onze koerier bij u opgehaald.

Medewerkers
Lubee Betaalterminals is een groeiend bedrijf waar dagelijks met veel plezier hard gewerkt wordt. Wij staan u met veel enthousiasme te woord. Wilt u een betaalautomaat huren via Lubee Betaalterminals en bent u benieuwd wat daarbij komt kijken? Neem dan gerust contact met ons op en vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden!