Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Snel en eenvoudig een betaalterminal huren

Wilt u een betaalterminal huren welke eenvoudig in gebruik is met de beste service? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Lubee Betaalterminals levert u de juiste apparatuur met de beste service.
Onze betaalterminals zijn de kleinste en meest lichte modellen, die zonder moeite te gebruiken zijn.
Wij kunnen u in al uw wensen voorzien en denken graag met u mee voor een passend advies voor uw evenement, winkel, beurs of andere gebruiksmogelijkheden.

Mobiele betaalterminals
Een mobiele betaalterminal bestaat uit één kastje welke door middel van een accu gebruikt kan worden zonder bekabeling. Deze is dus verplaatsbaar en uit handen te geven. U bent dus niet gebonden aan een plaats of locatie. U maakt gebruik van het netwerk van een provider en hoeft hier zelf niet naar om te kijken, wij hebben dit namelijk al geregeld middels het simkaartje in de terminal.
De mobiele terminals zijn voorzien van een sterke accu, welke maar liefst 200 transacties mee gaat. Daarna kan de terminal aan het stroom gehangen worden waarbij de terminal nog steeds te gebruiken is.

Lubee betaalterminals heeft ook de nieuwste WIFI modellen in haar collectie. Deze betaalterminals kunnen aangemeld worden op uw eigen netwerk, middels het invoeren van uw wachtwoord. Handig bij deze variant is dat de transactiekosten hierdoor laag gehouden worden en de doorloopsnelheid optimaal blijft. Houdt er bij een wifi verbinding rekening mee dat deze wel aan een aantal eisen dient te voldoen. Dit kunt u altijd overleggen met één van onze enthousiaste medewerkers, zij helpen u hierin graag verder.

Vaste betaalterminals
Naast onze mobiele terminals hebben we ook vaste varianten. Deze bestaan uit twee kastjes die met elkaar verbonden zijn. Zo is er een kastje voor de klant en één voor de medewerker. Handig als er een vaste plaats voor het afrekenen is. De terminal staat namelijk aan het stroom en is daardoor niet verplaatsbaar of uit handen te geven. Dit maakt de kans op vallen kleiner.

De vaste betaalterminals zijn te gebruiken op eigen internet, bij u op locatie. Dit kan middels de bijgeleverde UTP kabel welke in uw router bevestigd kan worden. Mocht dit niet aanwezig zijn op de locatie, dan kunnen wij u daarin ook voorzien. Wij leveren dan graag een GPRS router mee welke zorgt voor het netwerk.

Mogen wij u helpen?
Heeft u interesse in onze betaaloplossingen, neemt u dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

LUBEE-FESTIVAK-LR-010