Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Steeds meer vraag naar creditcardacceptatie

Bij Lubee Betaalterminals zien wij de afgelopen tijd een stijging in de aanvraag van creditcardacceptatie op de betaalterminals. Steeds meer huurders willen dit aanbieden aan hun klanten. Hoe deze mogelijkheid tot het accepteren van creditcards op onze betaalterminals te realiseren valt, vertellen wij hieronder.

In België betalen meer mensen met creditcards dan in Nederland. Het valt ons op dat in Nederland veelal gebruikt wordt gemaakt van creditcards als er veel buitenlandse bezoekers/toeristen worden verwacht. Waar in België de vraag naar creditcardacceptatie ook wordt toegepast in dagelijks gebruik. Wij zien ook dat klanten die hun betaalterminal graag meenemen naar het buitenland, bijvoorbeeld Frankrijk of Duitsland ed. gebruik maken van de optie tot creditcardacceptatie. Niet zo gek, want ook wij ervaren dat deze vraag in het buiteland vaak speelt. De gewone bancontact passen worden wel gebruikt maar de creditcards doen er niet voor onder. Het gebruik van deze pas is veel meer geïntegreerd in het buitenland. Wij raden onze klanten dan ook altijd aan om goed over deze mogelijkheid na te denken.

LUBEE-FESTIVAK-LR-005

De mogelijkheid bij Lubee Betaalterminals
De activering van de mogelijkheid tot creditcardacceptatie (VISA, Mastercard, American Express oa.) kan absoluut bij Lubee, al is dit niet mogelijk zonder aansluitnummer. Van dit nummer bent u reeds in het bezit of u dient deze nog aan te vragen. De aanvraag kan bij een provider voor creditcardacceptatie zoals bijvoorbeeld EMS. Amercian Express kan vanzelf sprekend via American Express worden aangevraagd. Dit contract dient u zelf af te sluiten en daarop volgend krijgt u een beschikbaar aansluitnummer. Nadat u dit nummer aan ons doorgegeven hebt zullen wij de verdere activatie voor u regelen. Houdt u er wel rekening mee dat de aanvraag tot dergelijk nummer enkele dagen in beslag neemt.

Mocht u vragen hebben over creditcardacceptatie of advies willen over de mogelijkheid voor uw huurperiode, neem dan gerust contact op met een van onze enthousiaste medewerkers