Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Storing op uw betaalterminal? Wij bieden de oplossing

Het gebruik van betaalterminals niet meer weg te denken uit ons dagelijks betaalverkeer. Dus, wat gebeurt er als de mogelijkheid daartoe toch ineens wegvalt? Paniek! Gelukkig is de oplossing nabij, door een betaalterminal te huren.
Een mobiele of een vaste betaalterminal, gewoon gehuurd en daardoor tijdelijk beschikbaar. Snel op de juiste locatie en al vanaf 1 dag te huur. Ideaal tijdens een lokale storing in uw apparaat, om klanten toch weer te kunnen laten pinnen.

Diverse van onze klanten hebben ons nummer standaard achter de hand, voor de momenten waarop er storingen plaatsvinden. Ze bellen ons op, waarna wij meteen aan de slag gaan. We zorgen ervoor dat er voldoende mobiele en/of vaste apparaten beschikbaar zijn. Om direct aan te sluiten en in gebruik te nemen.
Voorkom dat u veel omzet misloopt, door snel een betaalterminal neer te zetten. Steeds meer consumenten hebben geen contant geld meer bij zich. Vooral niet wanneer het gaat om grotere bedragen.
In geval van storing is het prettig om een betaalterminal te kunnen huren en daarmee direct snel te kunnen schakelen. Er verandert niets, behalve dat wij de apparaten in storing vervangen door betaalterminals die het wel doen.

Mobiele of vaste betaalterminal huren
Beiden varianten zijn goed geschikt om het kapotte apparaat (tijdelijk) te vervangen. Direct een alternatief voor uw klanten, zodat zij hier geen hinder van zullen ondervinden. En zodat uw omzet gewoon door blijft lopen.
Vragen over onze betaalterminals of daar meteen gebruik van maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de beschikbare mogelijkheden

LUBEE-FESTIVAK-LR-005