Beoordeeld met een 9,1 kiyoh lubee beoordeling 260+ klantbeoordelingen

03 303 79 12 24/7 bereikbaar

Tevreden klanten bij Lubee Betaalterminals

Bij Lubee Betaalterminals werken we voortdurend aan een maximale klanttevredenheid. Hoe hebben klanten onze service ervaren en wat zijn de eventuele verbeterpunten waar we aan kunnen werken?

Wij vinden het een groot genoegen om onze klanten van dienst te mogen zij. Wij doen dit met onze expertise en enthousiasme en zien graag een tevreden klant. Mede middels gesprekken met onze klanten en het contact tijdens en na de huurperiode monitoren wij de klanttevredenheid. Iets waar wij voor willen staan!

De waarden waar wij van Lubee Betaalterminals voor staan

Maatwerkadvies
Wij van Lubee Betaalterminals denken graag met u mee over de best passende oplossing voor uw gebruik. Onze medewerkers hebben veel ervaringen op verschillende locaties en zullen u daarin een goed advies kunnen geven.

24/7 persoonlijke ondersteuning
Onze medewerkers staan niet alleen tijdens kantoor uren met veel enthousiasme voor u klaar, ook in het weekend en tijdens de avonduren kunt u ons gewoon bereiken. Heeft u vragen of wilt u hulp bij het gebruik van uw betaalterminal? Onze medewerkers helpen u graag verder, 24uur per dag en 7 dagen in de week.

Enthousiaste medewerkers
Bij Lubee Betaalterminals vinden we het belangrijk om onze klanten met enthousiasme aan te spreken en geven u graag een goed gevoel. Bij Lubee Betaalterminals zijn we trots op onze klanten en u zult zich meer dan welkom voelen.

De beste apparatuur
De betaalautomaten van Lubee Betaalterminals behoren tot de beste op de markt. Ze zijn snel en handzaam in gebruik en hebben ook nog eens een fraai uiterlijk. Wij verhuren enkel de beste apparatuur.

Expertise
Zoals eerder al aangegeven hebben wij veel ervaring in de verhuur van betaalterminals. Deze expertise zetten wij graag in voor het advies naar u toe. Heeft u vragen of wenst u een passend advies, bel of mail ons gerust!

 

betaalterminal huren betaalautomaat